söndag 4 maj 2008

Restaurangkartan är under utveckling

Det är en hel del jobb att göra en bra sammanställning av alla restauranger i Sverige, men inom kort hoppas jag vara färdig :)

13 kommentarer:

AFFE sa...

Tjena!

Kommer öppettiderna att visas snart? När kommer butikskartan?

Mvh

Alf

Nina sa...

Älskar verkligen Restaurangkartan... Den har blivit som en reselogg för mig, och ett bra motiv till att prova nya ställen istället för samma gamla =)

En förbättringsidé: Just nu är det lite problematiskt när flera restauranger har samma adress, t.ex. i ett köpcentrum. Vore bra om restaurangpiggarna då kunde spreta lite mer så att det gick att klicka på alla, nu är det några som hamnar bakom och inte går att se.

Olle sa...

Jag hade gärna sett att man kunde visa en större karta. Jag tycker att man enklare kan lokalisera var saker ligger på en karta jämfört med en adress.

Att låta kartan fylla hela sidans bredd och samtidigt ta upp lika mycket på höjden hade kanske fungerat exempelvis?

Anonym sa...

Restaurangkartan är GRYM. Ännu grymmare vore den om man som degknyteälskare exempelvis skulle kunna söka på "dumplings" och få upp alla ställen där någon har skrivit dumplings i recensionen. Nu får man bara upp Dumplings and chicken-restaurangen som visserligen är bra men det finns ju så många andra bra dumplingshak!

Mike sa...

Den är helt tom för mig,

Anonym sa...

Hur får man tidningsprenumerationen? Jag har recenserat 6 hotell men inte fått någon kod?

Anonym sa...

Varför har min och min väninnas recenssion av Cans kök och bar tagits bort? Accepteras endast positiva omdömen?
Mvh,
Gunilla

Anonym sa...

Otroligt irriterande att sajten hela tiden "naggar" om att man kan logga in via facebook.

Anonym sa...

Ni/du har inget förtroende för ni censurerar negativa recensioner på ett högst godtyckligt sätt.
Det gäller att inte stöta sig med kunderna va?

Alberto Nogueira sa...

Har sett hur kommentär som inte säger något dålig, svärar eller ger sig på folk, de försvinner ändå. Flera av mina kunder har klagat över att det de skrivit har försvunnit. Jag ser att de som skriver negativ om vår lokal finns kvar, mellan de som skriver positiv censureras. Igår ringde en dam från Montevideo som sagt att hon skrivit bra om oss. Vi kollade och stämde. Men nu är det bortåget. En gång en viss Sofia sade, ni är det bästa jag känner till, och det har jag läst om er på nätet. Du kan också skriva om oss om du tycker så sade jag till henne. Som sagt var, skrev hon om oss. Några dagar sedan försvann det. Samtidigt skrev hon negativ om 2 andra restauranger. En av de tror jag heter Public, eller kanske var Linnea och Peter, faktum är att någon viss Linda skrev exakt samma saker om oss som kritiserades hos en av dessa. Så jag antar att en av dessa anser att det var vi som var kritiska mot dem. Faktum är att riktigt många är kritiska mot vara två. Det intressanta är att du verkar har tagit parti, för att så snart kommer "för många" som skriver bra om oss, då tar du borta dem. En man från Chicago skrev till mig och berättade samma sak. Först trodde jag att du tog borta en del för att mina kunder kunde skriva från restaurangens datorer, och en del gjort det, men sedan sett att du tar borta värderingar på vår lokal så snart dessa börjar bli många. Och många kommer alltid att bli. Vi har Hägglunds framför oss som bästa kund plus en 40 tal företag och många kommunal anställda, för att nämna något. Vi har bra priser som gör att alla kan komma till oss, och räknas av de flesta som det bästa restaurang i Övik. Börjar undra i fall det handlar om att Public eller Linnea och Peter betalat för att du skulle ta borta så många bra referenser som möjligt om oss. Turister kommer till oss och de skriver och då försvinner det med. Den sista; Maria Ernestina Nogueira, varit hos oss i somras, nu skrev från Punta del Este (eller nån annan sommarställe) om oss, och detta lyckades vara i restaurangkarta bara i några timmar. Vi undrar faktiskt varför gör du så. Man ska inte välja själv vad som är bra eller vad som är dålig, det är de som skriver i restaurangkartan som ska besluta det, annars kommer systemet att kollapsa först eller senare. Vi är riktigt förbannade. Har en lista på alla som skrev bra om oss och som försvann, och de är riktigt många, undrar vad tycker de själva med. Damen från Punta del Este är riktigt förbannad med.

Anonym sa...

Jag ser även en problematisk matematisk problem att lösa. Om t.ex ett företag får 3 positiva receptioner och inga negativa, den kan hamna kanske först, men en annan som har 10 positiva, men 1 negativ, hamnar inte först, trots att det är många flera som tycker att de är bäst. Rent matematisk blir det fel och kan lätt brukas av andra restauranger för att se till att en riktigt favorit inte hamnar först.

Merlin Crowish sa...

Hej Restaurang Karta.
Skulle ni kunna kontakta mig omgående?
på eran informations sida om restauranger står BarCelona Tapas som att vi existera inte längre
Barcelona. Att vi inte anslutna till er betyder inte att ni ska skriva om oss som en icke existerande restaurang =(
Mvh
Merlyn

2.9 i snittbetyg (6 röster)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse.

Anonym sa...

Hei. Jeg prøvde å skrive en recenssion. Det gikk bra helt til dere forlangte svensk postnummer. Jeg bor i Norge. Ville gjerne kunne legge inn kommentarer allikevel.